VR Game: La Casa de Papel

€22,95 p.p.

Virtual Reality teamwork game; La Casa de Papel! Lukt het jullie om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om vervolgens te ontsnappen met het geld? Kom er achter door het Virtual Reality spel van La Casa de Papel te spelen. In teamverband kunnen jullie doormiddel van teambuilding deze Escape Game oplossen.

Werk in teamverband
Teambuilding, lekker eten en unieke ervaringen komen samen bij JP Activiteiten. Overal in Nederland is de game te spelen, vanaf 8 personen, het hele jaar door. Jong, oud, iedereen kan meedoen aan deze leuke, uitdagende activiteit. Zet de bril op en gaan! De VR-escape game is een fantastische virtual reality ervaring om te spelen tijdens jouw personeelsuitje, als teambuildingsactiviteit of vermaak. Deze activiteit is tevens te boeken in combinatie met een borrel, lunch of diner.


Wat kun je verwachten van de VR Mini Escape Games?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 aan de slag. Zet de VR-bril op en stap in de virtuele wereld. Wat zie jij in de VR-wereld? Met je team ga je puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen. Aan de hand hiervan zullen jullie de mysteries ontrafelen en uiteindelijk het Spaanse poen gaan jatten!

Vraag hiernaast vrijblijvend een offterte aan, El Professor rekent op jullie vertrouwen en steun…

Carina Hooijer van der Weide

“Wij hebben hier ons vrijgezellenfeest gehouden, alweer bijna vijf jaar geleden, maar denken er nog regelmatig aan terug! Goed voor elkaar, vriendelijk personeel, lekker eten en mooie locatie, kortom een echte aanrader!”

Informatie:

  • inclusief materialen
  • vanaf 10 personen
€ 22,95 p.p.

Offerte aanvragen

Dit uitje is ideaal voor:

  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Bedrijfsuitje
  • Vriendengroeg

All-in uitje

 Gegarandeerd plezier

 Binnen activiteit

 Inclusief materialen

Offerte aanvragen

Offerte uitje