Saturday night fever

€609,- tot 40 personen

Terug naar de tijd van de afrokapsels en broeken met wijde pijpen? Dat kan met de Saturday Night Fever Party! Hier worden de beste disco classics gedraaid door een ervaren dj. Iedereen kleedt zich zo groovy mogelijk en de meest disco geklede gast ontvangt een prijs.

Samen met de DJ Booth, geheel in stijl, is er een spetterende lichtshow,rookmachine, veel spiegelbollen en een bellenblaasmachine om het geheel af te maken. Ondertussen zijn er toepasselijke activiteiten voor de liefhebber als; Limbo Dansen, Ren je Rot, Toppopquiz, Schiettent (of Touwtrekken) en Nostalgische Spelen.

Uiteraard is de zaal geheel in stijl gekleed met een mega decordoek, discoballen en kleine decoratie. Alle ingredienten om er een DISCO feest van te maken! U kunt het Saturday Night Fever themafeest compleet maken met een optionele verlichte dansvloer.

Carina Hooijer van der Weide

“Wij hebben hier ons vrijgezellenfeest gehouden, alweer bijna vijf jaar geleden, maar denken er nog regelmatig aan terug! Goed voor elkaar, vriendelijk personeel, lekker eten en mooie locatie, kortom een echte aanrader!”

Spel informatie:

  • inclusief quizmaster
  • inclusief spelbenodigdheden
  • Voor grote groepen
  • duur: 75 minuten
€ 17,75 p.p.

Dit uitje is ideaal voor:

  • Bedrijven

All-in uitje

 Gegarandeerd plezier

Feestgarantie

 Inclusief materialen

Offerte aanvragen

Offerte uitje
: