Hunted

€19,95 p.p.

In deze bloedstollende Citygame is het de bedoeling dat jullie de locatie van Spider weten te ontrafelen. Spider is een hacker die een DDOS aanval heeft gepleegd op verschillende Crypto aanbieders. Hierdoor zijn er allemaal bitcoins gestolen en de digitale recherche krijgt het niet ontrafeld. Spider communiceerde middels allemaal raadsels, hersenkrakers en andere puzzels met zijn kompanen.

Wat gaan jullie doen?

Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste clue. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.

Spider laat zich natuurlijk niet gemakkelijk vangen. Hij heeft zijn kompanen in het spel gebracht om jullie te elimineren! Hoe? Dat is natuurlijk een verrassing….

Vanaf 8 personen spelen jullie in meerdere teams tegen elkaar. Dit spel vindt plaats met fysieke onderdelen en met online raadsels en puzzels. U bent een telefoon nodig om het spel te kunnen spelen.

Dit spel is ideaal voor:

  • Vriendengroepen
  • Vrijgezellenfeest

Carina Hooijer van der Weide

“Wij hebben hier ons vrijgezellenfeest gehouden, alweer bijna vijf jaar geleden, maar denken er nog regelmatig aan terug! Goed voor elkaar, vriendelijk personeel, lekker eten en mooie locatie, kortom een echte aanrader!”

Spel informatie:

  • inclusief geheime dienst en spelbegeleider
  • inclusief spelbenodigdheden
  • vanaf 8 personen
  • duur: 120 minuten
€ 19,95 p.p.

hunted, vrijgezellenuitje, vrijgezellendag organiseren, vrijgezellenfeest, activiteit, vrienden

All-in uitje

 Gegarandeerd plezier

 Perfect vrijgezellenuitje

 Inclusief materialen

Offerte aanvragen

Offerte uitje