Country Western avond

€609,- tot 40 personen

The Wild Wild West in het hoge noorden, het ultieme feest voor de wannabe Cowboys!

Laat de bezoekers als sheriff, cowboy of cowgirl of indiaan verkleden en de sfeer zit er direct al goed in! Wij zorgen ervoor dat de zaal is omgetoverd tot één grote saloon. Daarnaast is er ook zeker een shooting gallery, een post office, sherrif’s office en uiteraard een madame lucy’s.

Naast het nagebouwde westerndorp is er ook nog muziek op de prairie. Onze DJ/Entertainer draait de mooiste Countryhits van artiesten als Glenn Campbell, Jonh Denver, Billy Ray Cyrus en Rednex. Maar uiteraard komen er ook andere hits uit vooral de jaren ’70 en ’80 voorbij. Dit alles in een mooie setting is natuurlijk nog niet een country & western themafeest. Er zijn ook leuke activiteiten zoals lasso werpen, geweer schieten, spijkerslaan, hoefijzer gooien en u mag een ritje doen op ‘Bully’, onze rodeostier.

Country & Western is een thema voor iedereen. Het themafeest bestaat uit een uitgebreid decor met achtergronddoek van 10×2,5 meter, schiettent, diverse standjes, western games en een rodeostier. Voor iedere gast is er een cowboyhoed. De drive-in-show bestaat uit een licht- en geluidshow met effecten zoals een rookmachine. De dj/ entertainer maakt er gegarandeerd een groot feest van.

Carina Hooijer van der Weide

“Wij hebben hier ons vrijgezellenfeest gehouden, alweer bijna vijf jaar geleden, maar denken er nog regelmatig aan terug! Goed voor elkaar, vriendelijk personeel, lekker eten en mooie locatie, kortom een echte aanrader!”

Spel informatie:

  • inclusief quizmaster
  • inclusief spelbenodigdheden
  • Voor grote groepen
  • duur: 75 minuten
€ 17,75 p.p.

Dit uitje is ideaal voor:

  • Bedrijven

western games, bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding drenthe

All-in uitje

 Gegarandeerd plezier

Feestgarantie

 Inclusief materialen

Offerte aanvragen

Offerte uitje
: