Boerenfeest

€609,- tot 40 personen

Een themafeest op klompen!

HØKEN! Dat is het woord wat zoiets als ‘uit je bol gaan’ en ‘lol trappen’ betekend voor boerenmannen. En dat wij weten wat HØKEN is, daar zult u achter komen tijdens het Boerenfeest Themaparty. Wij maken van de zaal één grote boerenstal met een uitgebreid decor. De DJ draait gepaste muziek, er worden verschillende, vrijblijvende, activiteiten gespeeld, onder supervisie van onze eigen Boer Harms.

Het Boerenfeest bestaat uit een complete DJ-Booth, grote lichtshow, decordoek, nepkoeien, kalverhutjes en de tractor bij de ingang mag natuurlijk niet ontbreken. Onze eigen DJ/Entertainer draait hits van Normaal, Mooi Wark en Jannes. Maar uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het aanvragen van uw eigen favoriete muziek. Ondertussen kunt u gebruik maken van een schietsalon, kunt u spijkerslaan, spelen we onder begeleiding de Kalverhutjes Race en doen we een wedstrijd Melk Drinken uit een bierpul.

Carina Hooijer van der Weide

“Wij hebben hier ons vrijgezellenfeest gehouden, alweer bijna vijf jaar geleden, maar denken er nog regelmatig aan terug! Goed voor elkaar, vriendelijk personeel, lekker eten en mooie locatie, kortom een echte aanrader!”

Spel informatie:

  • inclusief quizmaster
  • inclusief spelbenodigdheden
  • Voor grote groepen
  • duur: 75 minuten
€ 17,75 p.p.

Dit uitje is ideaal voor:

  • Bedrijven

All-in uitje

 Gegarandeerd plezier

Feestgarantie

 Inclusief materialen

Offerte aanvragen

Offerte uitje
: