Trouwlocaties

Trouwen aan het water

Dromen jullie ervan elkaar het jawoord te geven op het strand? Zoeken jullie een mooie en rustige locatie aan het water voor de perfecte bruiloft? Zaal en partycentrum Schoonhoven in Drenthe is de ideale locatie voor jouw bruiloft.

 

Unieke locatie in Drenthe, aan het water

Vanwege onze prachtige locatie aan het water kunt u de huwelijksceremonie en natuurlijk ook het feest houden aan het water.

 

4 mooie trouw en feestzalen

Wij kennen vier trouw en feestzalen in verschillende groottes. De zalen beschikken over zeer goede audio installaties en zijn uitnodigend ingericht. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Trouwen en feesten op 1 locatie

Zaal en Partycentrum Schoonhoven in Drenthe is volledig ingericht om uw huwelijksceremonie en het feest op 1 locatie te houden.

 

Jaren ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van trouwerijen en helpen jullie graag deze bijzondere dag tot in de puntjes te verzorgen. Jullie bruiloft is misschien wel de bijzonderste dag van jullie leven; aan ons de taak om te zorgen dat deze dag volledig naar jullie wensen wordt ingericht en ‘aangekleed’. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft de aankleding, decoratie, programmering, culinaire invulling en het slotfeest.

We bespreken deze dan ook graag uitvoerig met jullie, om er zo voor te zorgen dat de dag precies wordt zoals jullie hem voor ogen hebben. Van de eerste ontmoeting en rondleiding tot aan de planning, organisatie en last minute.

Trouwlocatie Drenthe, Schoonhoven, vrijgezellenfeest organiseren, leuk groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, groepsactiviteiten

Interesse?

Contact opnemen

Direct bellen?

06 – 57100053

trouwzaal, trouwlocatie, drenthe, schoonhoven, trouwfeest, grote zaal

Grote trouwzaal

trouwlocatie, trouwfeest, trouwen drenthe, schoonhoven, trouwzaal

Trouwzaal rechts

trouwzaal, trouwlocatie, trouwfeest, drenthe, schoonhoven

Trouwzaal midden

trouwzaal, trouwlocatie, drenthe, schoonhoven, trouwfeest, zaal boven

Trouwzaal boven

Unieke locatie

 Romantische sfeer

 Ook bij regen perfect

 Jaren ervaring