UIT ETEN IN DRENTHE

Bij ons kunt u het gehele jaar genieten van een geweldige omgeving, gastvrij restaurant en heerlijke smaken. Wij bieden u graag een heerlijk diner of lunch aan. Daarnaast kunt u bij ons genieten van het water, een fijne wandeling en leuke activiteiten.

Direct reserveren

Geniet het hele jaar van onze 3 gangen deal.

Menukaart

                DINER

Menukaart

restaurant drench, schoonhoven, uit eten drenthe

              LUNCH & BITES

Menukaart

zakelijke lunch brunch, bedrijfslunch, drenthe, schoonhoven

Ontspannen en plezier bij Paviljoen Schoonhoven

Ons restaurant serveert u heerlijke diners, BBQ’en, buffetten, lunches en brunches. Families,  zakelijke relaties of intiem samen met zijn tweeën kunt u bij ons uit eten. Ons knusse en warm ingerichte restaurant zorgt ervoor dat u altijd in een ontspannen setting kunt eten. Lekker weer? Dan kunt u op ons terras eten en genieten van het mooie uitzicht van het recreatie gebied Schoonhoven.

BBQ & BUFFET

restaurant schoonhoven, barbecue drenthe, bbq drenthe

BRUNCH BUFFET

restaurant schoonhoven, lunchen drenthe, ontbijt drenthe

Lekker bijpraten en een gezellig samenzijn bij Paviljoen Schoonhoven

High tea

Onze High tea bestaat uit heerlijke hartige hapjes, zoetigheden en heerlijke broodjes. Natuurlijk ontbreek de tea met heerlijke smaken niet.

€19,95 p.p.

High wine / High beer

Paviljoen Schoonhoven is de plek om lekker te borrelen. Wij schenken 3 diverse en lekkere speciaalbieren in combinatie met bijpassende borrelplank afgerond met een bittergarnituur. Drinkt uw wijn? Dan schenken wij u natuurlijk 3 heerlijke wijnen. Een perfecte manier om met uw vrienden te borrelen.

€19,95 p.p.