Trouwen aan het Water.

Dromen jullie ervan elkaar het jawoord te geven op het strand? Zoeken jullie een mooie en rustige locatie aan het water voor de perfecte bruiloft? Paviljoen Schoonhoven in Drenthe is de ideale locatie voor jouw bruiloft.
Vanwege onze prachtige locatie aan het water kunt u de huwelijksceremonie en natuurlijk ook het trouwfeest houden aan het water!

Trouwlocatie Drenthe, Schoonhoven, vrijgezellenfeest organiseren, leuk groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, groepsactiviteiten

4 mooie trouwzalen en feestzalen

Wij kennen vier trouw en feestzalen in verschillende groottes. De zalen beschikken over zeer goede audio installaties en zijn uitnodigend ingericht. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Trouwen en feesten op 1 locatie

Paviljoen Schoonhoven is volledig ingericht om uw huwelijksceremonie en het trouwfeestfeest op 1 locatie te houden.

 

Jaren ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van trouwerijen, trouwfeesten en huwelijksceremonies en helpen jullie graag deze bijzondere dag tot in de puntjes te verzorgen. Jullie bruiloft is misschien wel de bijzonderste dag van jullie leven; aan ons de taak om te zorgen dat deze dag volledig naar jullie wensen wordt ingericht en ‘aangekleed’. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft de aankleding, decoratie, programmering, culinaire invulling en het slotfeest.

We bespreken deze dan ook graag uitvoerig met jullie, om er zo voor te zorgen dat de dag precies wordt zoals jullie hem voor ogen hebben. Van de eerste ontmoeting en rondleiding tot aan de planning, organisatie en last minute.